mobil wc, csatornarendszerek gépi tisztítása, dugulás elhárítás, utak, átereszek mosása, tisztítása, ipari berendezések mosása, tisztítása speciális eszközökkel, szennyvíz szállítás Miskolc, mobil wc miskolc, folyékony, veszélyes hulladék szállítása
Drop Down Menu
mobil wc, csatornarendszerek gépi tisztítása, dugulás elhárítás, utak, átereszek mosása, tisztítása, ipari berendezések mosása, tisztítása speciális eszközökkel, szennyvíz szállítás Miskolc, mobil wc miskolc, folyékony, veszélyes hulladék szállítása

- a kedvezményezett neve: Kurmai Környezetvédelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelõsségû Társaság

- a projekt címe: A Kurmai Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén

- a szerzõdött támogatás összege: 30.000.000 Ft

- a támogatás mértéke: 49,18 %

- a projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretébe 2 db a 3814 VTSZ számon nyilvántartott folyadékszivattyús, mérõszerkezettel és tartállyal felszerelt egyedileg gyártott új berendezés kerül kivitelezésre. Mindkét berendezés nagy nyomást képes elõállítani, amelyet átadva a különbözõ víz-, szennyvíz-, gáz vezetékre, a rajtat található mérõ eszköz segítségével kontrollálni tudja a vezetékek terhelhetõségét, elvégezve ezzel azok nyomáspróbájának ellenõrzését. Az egyik berendezés víznyomással a másik berendezés levegõ túlnyomással, vakummal képes ezt a feladatot végrehajtani. Másrészt szintén a nagynyomású technológiát kihasználva képes a különbözõ vezetékekben felhalmozódott zsíros, olajos szennyezõdéseket eltávolítani.
Az új korszerû berendezések használatával gyorsabb, pontosabb munkavégzés válik lehetõvé, a kezeléséhez szükséges további kollégák alkalmazásával, újabb piaci szegmensekhez tudjuk eljuttatni szolgáltatásainkat.

- a projekt tényleges befejezési dátuma: 2019.07.05.

- projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-03458

Technológiai fejlesztéssel a kommunális hulladékkezelésért”

Cégünk a GINOP-1.2.8-20 kódszámú pályázaton („A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása”) visszatérítendő támogatást nyert, mely az eredményességi mérési szempontok szerinti értékelés alapján átfordulhat vissza nem térítendő támogatássá.

Pályázat célkitűzése:

A koronavírus gazdasági hatásainak enyhítése a hazai vállalkozások munkavállalói létszámának minél nagyobb arányú megtartásán keresztül, valamint a hazai KKV-k termelékenységének növelése és technológiai megújulásának támogatása.

Kedvezményezett: Kurmai Környezetvédelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt azonosító: GINOP-1.2.8-20-2020-02664

Támogatási összeg: 13 991 382 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt befejezése: 2021.08.31.

A projekt keretében a következő tevékenységek kerültek megvalósításra:

A) A projekt keretén belül egy folyadékszivattyús, mérőeszközzel és tartállyal felszerelt új eszköz kerül beszerzésre. Az eszköz új technológiai rendszerének eredményeképpen jóval hatékonyabbá válik a kommunális hulladék kezelése, a technológiai fejlesztés tovább növeli a higiéniás biztonságot, valamint a vírus miatt elmaradó megrendeléseket a piac más szegmenseiből is képessé válunk pótolni. A hatékonyságnövekedés eredményeképpen bevételnövekedés várható, mely extraprofitot eredményez a társaságunknak ez által lehetővé téve a további technológiai fejlesztések megvalósítását a jelenlegi munkaerő megtartása mellett. A költséghatékonyság következtében lehetőségünk nyílik a földrajzi terjeszkedésre is, melyet stratégiai célként tűzött ki társaságunk vezetése erre a gazdasági évre.

A projekt keretén belül a fejlesztéshez kapcsolódóan tanácsadói szolgáltatást kívánunk igénybe venni, melynek köszönhetően olyan stratégiai- megoldási ütemtervet alakít ki a társaság, mely összehangolja a társaság stratégiát az üzleti folyamatokkal. A piaci folyamatok által generált üzleti igények, valamint a koronavírus járvány okozta fokozottabb higiéniás szabályok szükségessé teszik az alapvető infrastruktúra átértékelését, és a továbblépést egy összekapcsolt, jobban működő infrastruktúra irányába ezzel is támogatva a folyamatok optimalizálását.

B) Az eszköz új technológiai rendszerének eredményeképpen jóval hatékonyabbá válik a kommunális hulladék kezelése, a koronavírus járvány okozta fokozott higiéniás szabályok betartása, valamint a vírus miatt elmaradó megrendeléseket az eszközbeszerzésnek köszönhetően a piac más szegmenseiből is képessé válunk pótolni. A fejlesztés eredményeképpen bevételnövekedés várható, mely extraprofitot eredményez a társaságunknak ez által lehetővé téve a további technológiai fejlesztések megvalósítását a jelenlegi munkaerő megtartása mellett.